Alka forsikring

Alka er ejet af en række organisationer og virksomheder i Danmark, Sverige og Norge, der alle har tilknytning til fagbevægelsen. I alt er mere end 500 mennesker ansat, hvoraf de fleste arbejder på hovedkontoret i Høje Taastrup.

Alka tilbyder alle former for forsikringer til private og virksomheder. På alka.dk kan man finde svar på alle ens forsikrings spørgsmål. Hjemmesiden har sikre forbindelser på de sider, hvor man kan indtaste data, så man behøver ikke at frygte at nogle udefra kan bryde ind og få fat på ens personlige oplysninger. Ved akutte skader har Alka 24 timers døgnservice pr. telefon.

Alka er kendt for især at have mange fordele for folk over 50 år. Hvis man er over 50 år og på samme tid lægger alle sine forsikringer sammen i Alka, kan man få en forsikring til en rigtig god pris. Selvom man ikke er fyldt 50 år, kan man få 20% på sin bilforsikring, hvis man samler alle sine forsikringer hos Alka.

Medlemmer i LO-forbund kan spare mange penge hos Alka, da de har lavet en aftale, som giver kontante fordele for medlemmer af fagbevægelsen.

www.alka.dk