Alm Brand forsikring

Alm Brand er en af Danmarks største finansielle koncerner, med over 1800 ansatte samt 25 filialer fordelt over hele landet. Her er 3 ting samlet i et firma, nemlig skade, bank og livsforsikringsselskab. Alm Brand blev stiftet helt tilbage i 1792 og er dermed et af Danmarks ældste forsikringsselskaber. I 1990erne opkøbte Alm Brand flere mindre forsikringsselskaber og voksede kraftigt.

Hos Alm Brand kan man få alle typer forsikringer, uanset om man er privat eller erhvervskunde. En af de mest populære forsikringer, er Alm. Brands Familieforsikring, der er en indboforsikring som sikrer værdierne i din bolig. Den indeholder også rejsegodsforsikring, ansvarsforsikring og retshjælp så her er man dækket godt ind med en enkelt forsikring, da familieforsikringen gælder for alle personer i husstanden.

På Alm Brands hjemmeside kan man nemt beregne priser på de forskellige forsikringer. Her kan man også læse mere om tilbud, fordele og hvordan man anmelder en skade hvis det skulle blive nødvendigt.

Alm Brands netbank har åbent døgnet rundt på nær 4 timer natten til søndag. Her kan man nemt ordne alle sine bankforretninger. Som kunde i Alm Brand er det desuden nemt at få et overblik over sine forsikringer, pensioner, bankkonti og lån.

www.almbrand.dk