Codan forsikring

Codan-koncernen er Skandinaviens tredjestørste forsikrings­selskab og har mere end 6000 medarbejdere i Norden og Baltikum. Coda er 100 % ejet af britiske RSA Group plc, som er et af verdens største forsikringsselskaber med ca. 20 millioner kunder og mere end 24.000 medarbejdere.

Codan tilbyder et stort udbud af skadeforsikringer, livsforsikringer og pensionsforsikringer til både privat og erhvervskunder. På deres hjemmeside kan man nemt undersøge priserne på de forskellige forsikringer. Det er en god idé at læse forsikringsbetingelserne godt igennem, da mange forsikringer kan ligne hinanden, men være meget forskellige med hensyn til dækning.

Man kan få op til 10 % rabat og op til 10 % bonus på sine forsikringer, hvis man bliver KerneKunde. Det sker i det øjeblik, man samler alle sine forsikringer i Codan. Læs mere om det og meget andet på codan.dk.

Codan har desuden indgået aftaler med forskellige foreninger som f.eks. Ældre Sagen, DJØF (Danmarks Jurist- og Økonomforbund) og Dansk Sejlunion samt store og små virksomheder. Det giver ud over lavere priser, også adgang til særlige forsikringer.

Codan´s hovedkontor ligger i København på Gammel Kongevej 60. Den høje bygning er kendt af de fleste københavnere.

www.codan.dk