If forsikring

If forsikring er et af Nordens førende skadeforsikringsselskaber med over 3,5 millioner kunder. If ejes af finske Sampo, som er noteret på Helsingforsbørsen og koncernen har næsten 7000 ansatte.

If tilbyder skadeforsikringer til private og erhvervskunder på nationale markeder i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Baltikum og Rusland. Hovedkontoret i Danmark er beliggende i Hvidovre.

Hos If er det nemt at beregne forsikringspriser på deres hjemmeside. Her er det også muligt at købe forsikringer i If webshop, hvor man bliver belønnet i form af rabat på hver enkelt forsikring, som man vælger at købe via hjemmesiden.

If tilbyder stort set alle former for forsikringer som f.eks. ulykkesforsikring, livsforsikring, inbosforsikring og bilforsikring. Hvis skaden sker er det nemt at komme i kontakt med If, da de har døgnåbne telefoner.

Hvis man er over 50 år, er det en god idé at kigge efter Generation Plus. Her sparer man helt op til 25% på bil, indbo, ulykke, fritidshus og husforsikringen, hvis man samler alle sine forsikringer i If. For alle andre kunder er der også store besparelser at hente hvis man samler alle sine forsikringer hos If.

www.if.dk