Tryg forsikring

Tryg er en del af det nordiske TrygVesta, der er Nordens næststørste udbyder af forsikring, med over to millioner kunder i Skandinavien. Tryg har mere end 2000 medarbejdere, hvoraf ca. 1300 arbejder på hovedkontoret i Ballerup. De resterende medarbejdere arbejder på Service Centre landet over.

Tryg er medlem af TryghedsGruppen, der er hovedaktionær i det børsnoterede TrygVesta. Gennem TrygFonden yder Tryghedsgruppen støtte til samfundsgavnlige aktiviteter, så man støtter en god sag, hvis man vælger Tryg til sine forsikringer og pensionsopsparinger.

Hos Tryg kan man finde et stort udvalg af forsikringer som f.eks. indboforsikring, fritidshusforsikring, bilforsikring, motorcykelforsikring, ulykkesforsikring, rejseforsikring, pension og livsforsikring og erhvervsforsikring.

Desuden har de en speciel forsikring til de unge mellem 18 og 28 år, som de kalder YoungLiving. Med YoungLiving kan man bl.a. få 10 timers gratis psykologisk krisehjælp, hvis man bliver involveret i et trafikuheld, alvorlig sygdom eller overfald i fritiden.

Tryg har et samarbejde med Nordea, så hvis man er kunde i banken, kan man få flere fordele hos Tryg. Samler man alle sine forsikringer hos Tryg, kan man spare mange penge. I nogle tilfælde helt op til 20 %, plus andre kontante fordele. Besøg tryg.dk og læs mere.

www.tryg.dk